en biljett från trygghet.

Att lämna den trygga hamn där båten står som bäst.
De är så underligt och underbart att folk dagligen väljer att lämna de platser som skänker oss trygghet. Lämna en stad där ingenting är fel. Flytta ifrån ett barndomshem där kylen alltid är påfylld. Avsluta ett förhållande som egentligen var perfekt. Köpa de mörka brödet även man gillar de ljusa bäst. Studera, jobba, resa o träffa nya vänner i ett land långt långt borta, även om de människor man redan har är gjorda av guld.
Det är klart. Oftast blir de nya otrygga även en trygg plats en dag. Men de är så underligt att man chansar så brutalt för sin egen lyckas skull.

Men. Livet är väl till för att man ska utmana och utmanas.
Vissa gånger är de man själv som utmanar livet, med en ny stad. En ny skola eller ett nytt förhållande. Men många gånger blir även vi utmanade av livet. När den man älskar väljer att ge sig av. Eller när bilen med din bästa vän blir påkörd. När cansern tar över din farmor eller när du bara behöver en förändring.

Men jag tror att de viktigaste är att alltid tänka att en utmaning är till för att klara. Att för varje gång du vinner över livet bli en del starkare.

För de är garanterat livet som kommer vara din värsta fiende i alla år. Men även din bästa vän.
Se alla utmaningar som möjligheter och låt aldrig någonsin livet vinna över dig.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0